MARKETING

 

Sve cijene sadrže PDV 25%.
Cijene su izražene u eurima jer se uplate radi preko PayPal računa a isti ne podržava Hrvatsku kunu.

 

Nakon uplate šaljemo Vam na e-mail R-1 račun u Kunama na ime i prezime ili na ime tvrtke ovisno o vašoj registraciji.
Svakako je važno upisati ispravan OIB broj.

 

U ponudi osim besplatnog oglasa nudimo opciju da dodatno istaknete vaš oglas i to:

 

1. Istaknut oglas – Oglas se u kategoriji i kod pretraživanja dodatno istakne žutom pozadinom te je vidljiv na vrhu početne stranice našeg oglasnika i to za čitavo vrijeme trajanja oglasa.

 

2. Prioritet broj 1 – Oglas se u kategoriji i kod pretraživanja uvijek prikazuje na vrhu rezultata. Prioritet broj 1 se može kombinirati i sa uslugom Istaknuti oglas pri čemu osim što će vaš oglas biti na vrhu dodatno će se naglasiti žutom bojom i prikazati na prvoj stranici oglasnika.

 

3. Prioritet broj 2 – Oglas se u kategoriji i kod pretraživanja uvijek prikazuje na vrhu rezultata ili odmah ispod oglasa koji imaju prioritet broj 1. Ovaj Prioritet broj 2 se može kombinirati i sa uslugom Istaknuti oglas pri čemu osim što će vaš oglas biti na vrhu ili odmah ispod oglasa koji imaju prioritet broj 1 dodatno će se naglasiti žutom bojom i prikazati na prvoj stranici oglasnika.

 

 

Za velike korisnike imamo po narudžbi opcije oglašavanje Banner oglasima, svakako nam se javite oko dogovora cijene ili ako imate vlastiti prijedlog oglašavanja.

 

 

Info Jurman d.o.o.
Rudeška cesta 236
10000 Zagreb
OIB: 92494910097
HR71 2484008 1105691498